Agregador de canals

Festa Major d'Avinyonet de Puigventós

Amb motiu de la festa de Sant Jaume, patró local (25 de juliol).   La Festa Major d'Avinyonet de Puigventós 2024 engloba un ample ventall d'actes:  cinema a la fresca, tast de vins, el Vendaval Music-Fest (el divendres 26 a partir de les 22.30 h), cantada d'havaneres amb el grup Llops de Mar (el dissabte 27 a les 21 h), passejada de 600,  concert de l'Orfeó de l'Empordà i l'Orfeó Jonquerenc (el diumenge a les 11.45 h), Missa solemne (el mateix diumenge a les 12.30 h), sardanes amb la cobla Foment del Montgrí (el diumenge a les 18 h), concert de Meski (el diumenge a les 20 h) i molts d'altres.

Festa Major de Portbou

Amb motiu de la festivitat de Sant Jaume, patró local (25 de juliol).   La Festa Major de Portbou 2024 aplega diferents activitats: pregó, concerts, ball de nit, sardanes, Missa solemne en honor del patró (el dijous 25 a les 11 h), vermut popular, cucanyes, tallers, correfoc i moltes altres.

Festa Major de Les Planes d'Hostoles

Amb motiu de la festa de Sant Jaume, patró local (25 de juliol).   La Festa Major de Les Planes d'Hostoles 2024 aplega un ample ventall d'activitats: sopar popular, concerts de Miquel del Roig, Búhos i DJ Carpe (el dissabte 27 a les 23.30 h), balls, Missa amb l'acompanyament de la Coral Retorn Planenc (el dijous 25 a les 11 h), Dia del Segar i del Batre (el dissabte 27), espectacle infantil amb Pep Puigdemont (el diumenge a les 11.30 h), cantada d'havaneres amb el grup Arjau (el mateix diumenge a les 22 h), traca final i altres.  

Festa Major de Sant Feliu de Guíxols

La Festa Major de Sant Feliu de Guíxols 2024 aplega diferents activitats: caminada popular, concerts, sardanes, XIV Cursa de pasteres, passejada de gegants i capgrossos, pregó de Festa Major a càrrec de la Coral Cypsella (el dimecres 21 de juliol a les 20 h), Missa de Festa Major (el dijous 1 d'agost a les 12 h), mascletà, concerts, Percubar Ganxó,  IX Concurs de menjar síndria (el divendres 2 a les 19 h) i Missa en honor de la Mare de Déu dels Àngels (el mateix divendres a les 20 h), entre d'altres.   Sant Feliu és l' 1 d'agost.  

Festa Major del Poble-sec 2024

Agenda cultural (Gencat) - dv., 19/07/2024 - 12:56
Algunes de les activitats destacades de la Festa Major del Poble-sec són:   Divendres 19 de juliol (Jardins de Les Tres Xemeneies) 20 h: toc a la Festa. Cercavila de les Entitats del Consell de Cultura Popular i Tradicional del Poble-Sec. Desde Plaça Bella Dorita a Plaça Tres Xemeneies. 20.30 h: mostra d´imatgeria festiva a 3 Xemeneies. Actuació de Perrocker. 21.30 h: pregó de Festa Major a càrrec de Castellers del Poble Sec (Benet Iñigo i Clara Aler) / Cerhisec (Mertixell Joan i Josep Guzmán) Castellers del Poble-sec 22.30h-3 h: ball de Festa Major–SEC A SAC amb “Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic”, “Sa Pena” i DJ Morralla   Dissabte 20 de juliol (Jardins de Les Tres Xemeneies) Castellers del Poble Sec 20.30 h: cerca turques amb la Banda Patilla. Sortida plaça Sortidor, Blasco de Garay, Blai, Nou de la Rambla, Vila i Vila, plaça de les Tres Xemeneies 22.30 h: SEC A SAC amb els grups Cactus, Awakate i Dj Natura (Plaça Santa Madrona) Geganters i Grallers del Poble-sec 18 h: plantada de Gegants Plaça Santa Madrona. 19 h: ball de lluïment i inici cercavila. Recorregut: des de Plaça Santa Madrona, Concò