Agenda cultural (Gencat)

Jesús és nat

fa %age
A càrrec de la companyia Cloteatre.   Informació dels Pastorets de l'Orfeó Martinenc al web de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya.

Els Pastorets Infantils de Calaf

fa %age
Amb més de 150 nenes i nens sobre l’escenari i una posada en escena arriscada plena de dinamisme, una vegada més Els Pastorets Infantils de Calaf trencaran amb la quarta paret i faran que grans i petits visquin en primera persona el somni d’en Lluquet d'en Folch i Torres.

Els Pastorets de Berga

fa %age
A càrrec de l'Agrupació Teatral La Farsa.        

Els Pastorets de Calaf

fa %age
Un gran espectacle   Els Pastorets de Calaf s’han convertit en una representació espectacular, màgica i entranyable gràcies a: Una posada en escena amb més de 100 actors i 50 grans decorats Espectaculars efectes especials que no deixen indiferent l’espectador Excel·lent sonorització i una il·luminació treballada minuciosament   Els Pastorets de Calaf.

Festa Major de Serinyà

dt., 19/11/2019 - 12:49
En honor de Sant Andreu (30 de novembre), patró del poble.   La Festa Major de Serinyà 2019 aplega un gran ventall d'activitats: exposició, cercavila de gegants i capgrossos, pregó a càrrec del doctor Joaquim M. Fuster (el diumenge a les 12.30 h), correfoc xiqui, contes eròtics, partit de futbol Serinyà versus Castellfollit de la Roca, actuació de Miquel del Roig, espectacle sorpresa, concurs de coca i ratafia i sardanes, concert i ball amb l'Orquestra Selvatana, entre altres.

Fira de la Joguina de Sarrià de Ter

dt., 19/11/2019 - 12:49
La Fira de la Joguina de Sarrià de Ter engloba diferents activitats tals com el mercat de joguines de segona mà i el taller interactiu "Peixos de la Mediterrània", entre d'altres.

L'Estel de Natzaret

dt., 19/11/2019 - 12:49
Text: Ramon Pàmies Música: Miquel Ferrer Direcció: Assumpta Bruguera i Antoni Roig   Els Pastorets del Poblenou (PDF).

Els Pastorets

dt., 19/11/2019 - 12:49
A càrrec del Grup Escènic Sant Pere Apòstol (GESPA).

Dimonis i Pastorets

dt., 19/11/2019 - 12:49
Adaptació a partir de textos de Josep M. Folch i Torres, Frederic Soler "Pitarra" i Ramon Pàmies Direcció: Lel Coma i Núria Solé.

Els Pastorets o l'adveniment de l'Infant Jesús

dt., 19/11/2019 - 00:28
A càrrec del grup de teatre i socis del Centre.   Els dies 2, 3 i 4 de gener en finalitzar la representació, hi haurà els carters reials per recollir les cartes. Tres de les dotze representacions d'enguany (dies 15, 27 i 29 de desembre) comptaran amb la participació de la Coral Baulern.   Els Pastorets del Centre Moral de Gràcia.          

Els Pastorets o l'adveniment de l'Infant Jesús

dt., 19/11/2019 - 00:28
Els Pastorets del Centre Catòlic de Sants.

Festa Major d'Estanyol

dl., 18/11/2019 - 12:19
Amb motiu de la festa de Sant Andreu (30 de novembre), patró del poble.   La Festa Major d'Estanyol 2019 aplega diferents activitats: taller de galetes de Nadal, sortida per observar la fauna de l'entorn, Missa solemne en honor de Sant Andreu i amb acompanyament de la Coral Josep Ruhí de Bescanó (el diumenge a les 10 h), tallers d'origàmia i globoflèxia i sardanes, entre altres activitats.   Més informació a l'a/e: estanyolfesta@gmail.com

Els Pastorets de la Martina

dl., 18/11/2019 - 12:19
Nadal del 2019. Ens trobem a l’habitació de la Martina, que no vol celebrar el Nadal. Satanàs, el dimoni, descobreix un portal secret i fa un viatge a l’any 0 per acabar amb el Nadal i poder tornar a escampar els seus poders malèfics. La Martina, sense voler-ho, es veu abocada en el mateix viatge al passat on coneixerà un nou amic pastor i junts plantaran cara als malvats plans del dimoni.   Valors: Nadal és una època plena de valors i sentiments, però moltes vegades oblidem d’on vénen i perquè els celebrem en aquest moment de l’any. Juntament amb la Martina, fareu un viatge màgic en el que jugareu a superar al dimoni i ajudareu a que l’infant Jesús pugui néixer a l’establia. Els pastorets de la Martina volen ser una picada d’ullet als Pastorets de Folch i Torres, especialment escrits pel públic infantil d’ara.   Amb la Companyia Dara Espectacle en català Tècnica: teatre musical Durada: 55 minuts Edat recomanada: a partir de 3 anys

Els Pastorets o l'adveniment de l'Infant Jesús

dl., 18/11/2019 - 12:19
A càrrec de la companyia La Dramàtica del Círcol.   En les representacions del Círcol s'inclouen els ja clàssics Coplets, amb què es repassen, en clau humorística, els fets més destacats de l’any que deixem enrere.   Els Pastorets del Círcol.

Els Pastorets o l'adveniment de l'Infant Jesús

dl., 18/11/2019 - 12:19
Un espectacle tradicional i divertit, familiar, adient tant per als menuts com per als més grans. Els Pastorets de sempre, ara renovats per fer-los més àgils, tot respectant-ne l’essència: amb àngels i dimonis, pastores i pastors, en Jeremies amb el seu ruc i els petits Dansaires.   Els Pastorets de Balsareny.

Festa de l'Oli a la Selva del Camp

dv., 15/11/2019 - 11:42
En el marc de l'agenda d'activitats de la Selva del Camp.

Fira de Santa Llúcia a Canyelles

dj., 14/11/2019 - 23:36
Amb més de 350 parades, exposicions, cantada de corals, activitats infantils i moltes més activitats.   Per consultar informació més detallada visiteu el web de l'Ajuntament de Canyelles.    

Fira d'Artesans de Nadal a Vic

dj., 14/11/2019 - 23:36
Les voltes de la Plaça Major de Vic acullen la Fira d'Artesans de Nadal, una fira que compta amb més de 40 expositors que comercialitzen peces elaborades exclusivament de forma artesanal. S'hi poden trobar productes molt diversos com encens, teixits, sabons naturals, plata treballada, vidre, peces de fusta, cuir o detalls amb flors seques.   Per consultar informació més detallada visiteu el web de la Fira d'Artesans.

Festa Major de Bàscara  

dj., 14/11/2019 - 11:33
En honor de Sant Iscle i Santa Victòria (17 de novembre), patrons del poble.   La Festa Major de Bàscara 2019 aplega diferents activitats: Scape Room, Nit Jove, concert de piano, Missa solemne en honor dels patrons (el diumenge a les 12 h) i ballada  de sardanes amb la cobla Foment del Montgrí, entre altres.