Indicacions d'emplenament del camp 'Ingredients/Matèria primera' (camp text lliure) (fitxa 6. Salut, alimentació i gastronomia)

Serveix per indicar, si és el cas, les matèries primeres necessàries per dur a terme l’element.

Exemples:

Arròs; farina; farigola; fang

Serveix també per indicar els ingredients utilitzats per a l’elaboració una recepta, un producte alimentar, terapèutic, etc., o les matèries primeres utilitzades en l'elaboració de determinats productes, com ara l’oli. Separarem els diferents ingredients amb punt i coma; indicarem les proporcions, en el cas que sigui necessari, entre parèntesis.

Exemples:

massa de pa (1/2 kg.); oli d'oliva (1 raig) espinacs frescos (1 manat); panses (1;grapat); pinyons (1 grapat); rovellons brunets; pebrots escalivats

aigua; alcohol; nous verdes; diferents herbes i espècies; sucre

Alls (3 grills); aigua (1,5 l); farigola (un ramet).